Om Styrkeakademiet

Styrkeakademiet tilbyder konkrete materialer og kompetenceudvikling til institutioner, der arbejder med unges trivsel og livsduelighed.

I vores regi arbejder vi med forløb til:

Forebyggende arbejde i skole og ungdomsuddannelse
Misbrug (t.eks. rusmiddelbehandling, spiseforstyrrelser eller selvskade)
STU og projekter med at bringe diagnosticerede i arbejde
Socialt forebyggende indsatser (f.eks. udsatte unge eller indsatser for at knække den sociale arv)

Vi tror på tre ting i Styrkeakademiet:

 1. Bæredygtighed; Vi tror på “train-the-trainer” og på, at opkvalificere de ressourcer, der er til rådighed og som har fagkendskab i forvejen
 2. Forskningsbaserede løsninger; alle vores løsninger er forskningsbaserede og udviklet i Danmark til brug i den måde, vi arbejder med børn og unge i Danmark og den måde, vi driver skole på i Danmark.
 3. Rød tråd; vi tror på systemiske løsninger, der inddrager alle ressourcer omkring den unge i arbejdet med trivsel og vi tror på, at fortløbende indsatser skal bygge ovenpå de metoder, den unge tidligere har stiftet bekendtskab med, så programmerne går hånd i hånd.
 • Styrkeakademiet

  “Nu har jeg fået spurgt mange direkte om i fredags, alle jeg har talt med er helt ”høje” over kurset i fredags. De 24 styrker har virkeligt fået deres gang på jord i indskolingen her på skolen. Endnu engang bliver man bekræftet i nødvendigheden af, at lærer og pædagoger får fælles afsæt.”

  SFO-leder, Hørsholm Skole

 • Styrkeakademiet

  “I absolutely love this. Brilliant.”

  CEO, Jane Doe Corp

 • Styrkeakademiet

  “I don't know any way in which I could more strongly recommend this.”

  CEO, John Doe Corp